Voor wie werkt Jansonius Belastingadviseurs BV?

Voor ondernemers

Geheel afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt kunnen de volgende diensten geleverd worden:

Het voeren van een boekhouding, inclusief facturering, bankverkeer, debiteurenbeheer en jaarverslaglegging. Het digitaal verzorgen van aangiften omzetbelasting, loonheffing en vennootschapsbelasting.

Communicatie met belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en kamers van koophandel.

Advisering inzake personeelsbeleid, bedrijfsfinanciering, wijziging juridische structuur bedrijfsopvolging, verkoop.

Accountantsverklaringen kunnen indien noodzakelijk worden verzorgd middels samenwerking met diverse accountantskantoren.

Tot de kring van circa 100 bedrijven behoort een bonte stoet aan ondernemers zoals decor- en interieurbouwbedrijven, exploitanten van jachthavens, fotojournalisten, bewindvoerders, artsen, architekten, pensioenvennootschappen, een filmdistributiebedrijf, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers, theaterproducenten, trainingsacteurs, staalverwerkende bedrijven, facilitaire bedrijven voor de omroepen, schildersbedrijven, ICT engineers en kleine zelfstandigen.

 

Voor particulieren

Het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, indien nodig het indienen van bezwaarschriften en het voeren van procedures voor de rechtbank, het gerechtshof en de Hoge Raad.

Daarnaast kan al dan niet in samenspraak met het notariaat bijstand worden verleend op het gebied van erfbelasting.

Aangiften worden bij voorkeur in een persoonlijk onderhoud met de cliënt opgesteld waardoor de cliënt een direct zicht heeft op de werkzaamheden die verricht worden. Bijkomende voordelen van deze aanpak zijn een snelle afhandeling en het gevoel niet als fiscaal nummer te worden behandeld.

Voor cliënten die aan huis gebonden zijn, behoort bezoek aan huis tot de mogelijkheden.

Indien u overweegt om cliënt te worden, maar eerst vrijblijvend een gesprek daarover wilt voeren, is dat mogelijk zonder dat u de kosten van een eerste gesprek in rekening worden gebracht.